Meer dan alleen een webshop

Wabtech.nl is meer dan alleen een webshop, met onze geweldige tips en support is dit een platform voor iedereen!

Persoonlijke ondersteuning

Geen chatbots, praat altijd met een medewerker die je uitgebreid helpt

Tips & nieuws

Mis nooit het laatste tech gerelateerde nieuws door ons op instagram te volgen!

Snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt, zoals je van een webshop verwacht

Wat wij doen

Ondersteuning & uitleg

Het bouwen van een PC kan voor een beginner erg ingewikkeld zijn. Onze support staat voor iedereen klaar met de beste tips dankzij onze jarenlange ervaring binnen ons vakgebied. Daarnaast maken wij veel uitleg-video's en post op onze social-media zodat je het gemakkelijk zelf kan uitvogelen.

Montage

Wil je het liever aan de professionals over laten? Geen probleem! met onze gebruiksvriendelijke PC-Builder maak jij de keuze en nemen wij de risico's.

Levering zoals je gewend bent

Naast onze uitgebreide support afdeling is intern ook alles goed geregeld zodat jij je producten op tijd in huis hebt om gelijk te starten aan je project!

Samenvatting

Wabtech.nl, misschien een naam die je nog niet eerder hebt gehoord. Dat is ook niet gek aangezien wij de jongste webshop op gebied van IT zijn! Met onze moderne en klantvriendelijke website proberen wij zo veel mogelijk klanten uitgebreid te helpen. Naast onze uitstekende klantenservice hebben wij ook scherpe prijzen en snelle levertijden. Een all-in-one webshop al zeggen we het zelf. Ook zijn wij actief op socialmedia om iedereen op een leukere en ook gemakkelijke manier te kunnen ondersteunen. Daarnaast is onze socialmedia ook de plek voor het laatste tech-nieuws!

Bedrijfsinformatie

Naam: wab.nl VOF

KVK: 74894811

BTW NL: NL860065406B01

IBAN: NL66 TRIO 0788 7843 23

EMAIL: info@wabtech.nl