Algemeen

In de algemene voorwaarden worden alle "regels" die gelden op onze webshop simpel en gemakkelijk samengevat, ook is hier informatie te vinden over aansprakelijkheid etc.

Degene die gebruikt maakt van www.wabtech.nl gaat automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

1 - Assortiment

- Alle artikelen op wabtech.nl zijn EU gekeurd en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. 

- Het aanbod met betrekking tot producten geldt zolang de voorraad strekt. 

- Artikelen zullen zo duidelijk mogelijk worden gepresenteerd om latere teleurstelling te voorkomen en om goed te voldoen aan de verwachtingen van de klant.

- Mocht er een digitaal product worden aangekocht zal dit van te voren duidelijk
worden aangegeven, de methode van uitlevering zal ook duidelijk vermeld worden.


2 - Prijsstelling


- Alle prijzen getoond op wabtech.nl zijn inclusief het Nederlands hoge Btw-tarief (21%).

- Prijzen staan pas vast na het ontvangen van een bestelbevestiging. 

- Het gehele assortiment van wabtech.nl heeft een variabele prijs.

- Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten.

3 - Betaling


- Ideal

Alle bestellingen met iDeal betalingen worden gelijk verwerkt zodra de betaling is goedgekeurd door onze betaalprovider (Dit zal vaak niet meer dan enkele minuten zijn).

- Bankoverschrijving

Deze betaalmethode word beheerd door onze betaalprovider (Mollie). Volg de instructies na het plaatsen van uw bestelling. Alle onbekende transacties die worden overgemaakt naar de Iban gekoppeld aan ons bedrijf zullen automatisch worden teruggeschreven.
Bestellingen zullen pas verwerkt worden na goedkeuring van onze betaalprovider (Dit duurt gemiddeld 1-2 werkdagen voor een binnenlandse betaling).

- Karna

Bestellingen die via Klarna worden gedaan zullen pas worden verwerkt na goedkeuring van onze betaalprovider. Door deze betaalmethode te gebruiken gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden van Klarna.

4 - Levering & Levertermijnen


- Alle voorradige artikelen op wabtech.nl beschikken over een lever indicatie. Wij streven er naar om deze indicatie te halen. Elke bestelling zal binnen 30 dagen worden geleverd tenzij er een langer levertermijn afgesproken is met de klant.

- U kunt uw bestelling niet meer annuleren als uw bestelling over één van de volgende "statussen" beschikt:

- Verzonden

- In na-bestelling

- U wordt van tevoren gemeld wanneer een artikel word nabesteld, dit termijn kunt u gebruiken om uw bestelling te annuleren voordat deze nabesteld wordt.

- Tijdens het verwerken van uw order kijken wij welke vervoerder het beste schikt. Er wordt dan gekozen uit: PostNL, DHL of DPD. Wij rekenen voor elke pakketdienst hetzelfde tarief van € 4,95 Incl. belasting.

5 - Garantie


- Op alle fysieke producten bieden wij standaard 24 maanden garantie na levering.
Mocht de fabrikant een langer garantie-termijn bieden is dit niet te verhalen bij wabtech.nl. 

- Garantie is alleen geldig bij een fabrieksfout en vervalt wanneer er door derden een reparatie-poging wordt uitgevoerd.

- Indien het desbetreffende artikel voorradig is zal na het ontvangen van het defecte artikel een nieuw exemplaar worden opgestuurd. Indien het artikel niet voorradig is kan de klant kiezen om contact op te nemen met de fabrikant of een terugbetaling excl. verzendkosten.

6 - Retourneren


- Niet tevreden met een product? Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u elk besteld artikel op wabtech.nl retourneren. U dient binnen 14 dagen na de ontvangst datum een retour aanvraag te hebben ingediend.

- Het product dient geen doosschade en/of gebruikers sporen te hebben bij ontvangst in ons magazijn. 

- U krijgt het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd.

7. Privacy


Wij hechten veel waarde aan een duidelijk en transparant privacybeleid en hiervoor gelden dan ook de volgende regels:

- Alleen die persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening richting u te onderhouden en te verbeteren of wanneer wij dit op basis van de wet- en regelgeving mogen of moeten;

- Uw persoonsgegevens worden met inachtneming van de geldende privacywetgeving verwerkt, opgeslagen en beheerd. Meer hierover leest u in de privacyverklaring die wij op onze website hebben gepubliceerd;

- Al uw persoonsgegevens die onze medewerkers onder ogen komen, worden strikt vertrouwelijk behandeld (documenten, e-mails etc.) al onze medewerkers hebben hiertoe ook een geheimhoudingsbepaling in hun arbeidsovereenkomst ondertekend;

- Wij verstrekken uw persoonsgegevens enkel aan derde partijen wanneer wij met deze partijen schriftelijke afspraken hebben gemaakt over de verwerking van uw persoonsgegevens.

- Als consument heeft u diverse rechten. Binnen vier weken na ontvangst van het verzoek inzake de uitoefening van uw wettelijke rechten, geven wij u informatie over uw verzoek en onze behandeling hiervan.

Meer informatie over onze omgang met uw privacy? In onze privacyverklaring geven we aan welke persoonsgegevens wij van u verwerken en op welke wijze wij deze verzamelen, voor welke doeleinden wij dit doen, aan wie wij uw persoonsgegevens verstrekken, hoe lang wij uw persoonsgegevens bewaren, hoe we uw persoonsgegevens beveiligen en hoe u hierover klachten kunt indienen en/of contact met ons kunt opnemen