logitech-rally-mounting-kit-tafelbevestiging-zwart-1.jpg
  • logitech-rally-mounting-kit-tafelbevestiging-zwart-1.jpg
  • logitech-rally-mounting-kit-tafelbevestiging-zwart-2.jpg
  • logitech-rally-mounting-kit-tafelbevestiging-zwart-3.jpg
  • logitech-rally-mounting-kit-tafelbevestiging-zwart-4.jpg

  Logitech Rally Mounting Kit Tafelbevestiging Zwart

  939-001644
  Logitech Rally Mounting Kit, Tafelbevestiging, Zwart, Muur, Rally Rally Plus, 10,9 kg, 34,2 cm
  € 174,75
  Inclusief BTW
  Aantal
  Op voorraad, binnen 2-3 werkdagen in huis

  Geen gedoe met fabrikanten en leveranciers, garantie snel en gemakkelijk afgehandeld door wabtech.nl. Deze 3 jaar is standaard op ons gehele assortiment.

  Toch nog vragen? Neem contact op en word direct geholpen!

   Whatsapp

  Of bel ons

  +31 6 43794384

  Keuze uit alle populaire en minder populaire merken. Wij zetten een stapje extra en doen onze uiterste best te leveren naar verwachting.

  Achter de schermen werkt een team van echte liefhebbers van IT & Hardware. Wij hebben kennis over alles in ons assortiment en delen deze kennis graag met jou!

   Stel direct je vraag

  Omschrijving
  Bereik een gestroomlijnde installatie van elk onderdeel van het Rally-systeem met de meegeleverde beugels en bevestigingshardware. De camerabeugel biedt een veilige, stabiele wandmontage boven of onder het beeldscherm, of een slimme bevestiging voor installaties aan het plafond. Bevestig luidsprekers direct aan de muur met onopvallende beugels. Plaats de hubs op een muur, of onder een tafel met geventileerde hardware, en maak vervolgens de verbindingen vast met de kabelbevestigingsbeugels voor een professionele uitstraling.

  De camerabeugel biedt flexibiliteit om de camera direct boven of onder het scherm op een muur te monteren voor een natuurlijke gezichtslijn en oogcontact met deelnemers op afstand. Voor grotere vergaderruimten kan de beugel worden omgekeerd om de camera in de buurt van het plafond te plaatsen voor een uitgebreider beeld. Een statiefschroef en een driepunts pensysteem zorgen voor stabiliteit en helpen de camera stil te houden wanneer de lens in beweging is.

  Elk accessoire in de Rally-montagekit is afgestemd op het systeemcomponent dat het ondersteunt. De twee beugels die de Rally-luidsprekers aan weerszijden van het scherm monteren, creëren een slank "zwevend" uiterlijk, terwijl de luidsprekers zelf hun volledige akoestische potentieel kunnen leveren. Het resultaat: levensecht gespreksgeluid dat mensen samenbrengt, zelfs terwijl de technologie onopvallend op de achtergrond vervaagt.

  Twee geventileerde hubbeugels bieden veelzijdige montageopties om de Display Hub en de Table Hub op een muur of onder een tafel te plaatsen. De beugels zijn ontworpen met verhoogde afstandhouders om voldoende luchtcirculatie te garanderen voor een betrouwbare koeling.

  Beschermen tegen onopzettelijke ontkoppelingen en gerelateerde problemen terwijl u de kabels netjes en opgeruimd houdt. Elke tweedelige bevestigingsbeugel wordt gemonteerd in de buurt van de Display Hub en Table Hub om de voeding, A / V en datakabels veilig aangesloten te houden.
  Specificaties
  Logitech
  939-001644
  49 Stuks

  Datasheet

  Compatibele producten
  Rally Rally Plus
  Ondersteuning voor plaatsing
  Muur
  (Buitenste) hoofdverpakking brutogewicht
  10,9 kg
  (Buitenste) hoofdverpakking breedte
  26 cm
  (Buitenste) hoofdverpakking lengte
  34,2 cm
  (Buitenste) hoofdverpakking hoogte
  29,9 cm
  Type product
  Tafelbevestiging
  Kleur van het product
  Zwart
  Breedte verpakking
  125 mm
  Diepte verpakking
  283 mm
  Hoogte verpakking
  83 mm
  Gewicht verpakking
  1,3 kg
  8 andere producten in dezelfde categorie: