logitech-rally-mic-pod-hub-zwart-1.jpg
  • logitech-rally-mic-pod-hub-zwart-1.jpg
  • logitech-rally-mic-pod-hub-zwart-2.jpg

  Logitech Rally Mic Pod Hub Zwart

  939-001647
  Logitech Rally Mic Pod Hub, Zwart, Bureau, Rally Rally Plus, Chroom, 102 mm, 102 mm
  € 197,71
  Inclusief BTW
  Aantal
  22 op voorraad, binnen 2-3 werkdagen in huis

  Geen gedoe met fabrikanten en leveranciers, garantie snel en gemakkelijk afgehandeld door wabtech.nl. Deze 3 jaar is standaard op ons gehele assortiment.

  Toch nog vragen? Neem contact op en word direct geholpen!

   Whatsapp

  Of bel ons

  +31 6 43794384

  Keuze uit alle populaire en minder populaire merken. Wij zetten een stapje extra en doen onze uiterste best te leveren naar verwachting.

  Achter de schermen werkt een team van echte liefhebbers van IT & Hardware. Wij hebben kennis over alles in ons assortiment en delen deze kennis graag met jou!

   Stel direct je vraag

  Omschrijving
  Rally Mic Pod Hubs bieden installateurs de flexibiliteit om de plaatsing van de microfoon aan vrijwel elke vergadertafel aan te passen. Als alternatief voor het aan elkaar koppelen van Mic Pods via een daisy chain, biedt de Rally Mic Pod Hub drie verbindingen die elke combinatie van Mic Pods of extra hubs ondersteunt. Onder de tafel gemonteerde hardware helpt kabels te verbergen om een strak uiterlijk te creëren.

  Voorkom heen-en-weer gaande bekabeling op U-vormige of asymmetrische vergadertafels en voeg flexibele plaatsing toe. Door middel van drie aansluitingen voor meerdere Mic Pods ruimt de Rally Mic Pod Hub bekabeling op, zodat u Mic Pods binnen handbereik van de deelnemers in een vergaderruimte kunt plaatsen.

  Voorkom bekabeling onder verschillende tafels tussen de Mic Pods door ze via doorvoertules naar hubs onder de tafel te verbinden. Hierdoor blijven audiokabels uit het zicht, voor een professionele uitstraling.

  Met de Rally Mic Pod Hub kunt u elke Mic Pod via een enkele kabel aansluiten. Wanneer deelnemers aan een vergadering een Mic Pod willen verplaatsen om de tafelruimte te vergroten of om de dempknop binnen handbereik te plaatsen, kunnen ze dit doen zonder aan aangrenzende Mic Pods te hoeven trekken. In tegenstelling tot systemen waarvoor vaste microfoonposities zijn vereist, kalibreert de RightSound ™ Mic Matrix 125 keer per seconde voor een consistente echo-onderdrukking, ruisonderdrukking en prestaties bij bundelvorming.
  Specificaties
  Logitech
  939-001647
  22 Stuks

  Datasheet

  Compatibele producten
  Rally Rally Plus
  Andere ondersteundende systemen
  Chroom
  Ondersteuning voor plaatsing
  Bureau
  (Buitenste) hoofdverpakking brutogewicht
  1,84 kg
  (Buitenste) hoofdverpakking breedte
  13,4 cm
  (Buitenste) hoofdverpakking lengte
  31,3 cm
  (Buitenste) hoofdverpakking hoogte
  14 cm
  Ondersteunt Windows
  Ja
  Breedte
  102 mm
  Diepte
  102 mm
  Hoogte
  16 mm
  Kleur van het product
  Zwart
  Breedte verpakking
  48 mm
  Diepte verpakking
  125 mm
  Hoogte verpakking
  125 mm
  Gewicht verpakking
  278,9 g
  Ondersteunt Mac-besturingssysteem
  Ja
  8 andere producten in dezelfde categorie: